Images for sale

If you are interested in downloading some of my images please use “Contact us” page or a selection of my images are available from

4 Responses to Images for sale

 • Tim Theron says:

  Goei Dag Tobie!

  Ek het op die web gesien dat jy ‘n paar pragtige foto’s van Paternoster en die Weskus het. Ek het ‘n voorlegging waarin ek dit graag sal wil gebruik. Dis nie vir my regtig dit werd om by ‘n webtuiste soos Shutterstock aan te sluit nie, aangesien ek nie gereeld genoeg daarvan gebruik gaan maak nie. Kan jy dalk vir my ‘n koste deurgee s die foto’s direk by jou sou kry?

  Groete,

  Tim Theron

 • Roberta says:

  Hello Tobie,
  Your wildlife images are wonderful – clear and full of the animal or bird’s personality! Just discovered them on Dreamstime. We have bought a number of them for our http://www.destinationwildlife.com launching in July 2016. Wish we had found you sooner. At present you can find your images in ht e “Destinations” section under Chobe National Park. I am sure we will be buying more!

  • Hi Roberta, thank you for your comments, it is really appreciated. Please feel free to contact me directly for some exclusive images if you do not find what you need on Dreamstime. Regards Tobie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*